vsmcbv header terra

FÒGHER Buitenkeukens

Deze in Italië vervaardigde buitenkeukens zijn ontworpen met een focus op kwaliteit, funtionaliteit en esthethiek, en zijn ideaal voor liefhebbers van buiten koken die op zoek zijn naar een premium ervaring. Met een Fògher buitenkeuken kun je genieten van het plezier van koken in de buitenlucht, terwijl je profiteert van de moderne innovaties en het stijlvolle ontwerp waar het merk om bekend staat.

Het ontwerp van Fògher buitenkeukens is strak en modern, met een oog voor detail dat zowel functionaliteit als schoonheid omvat. Ze zijn ontworpen om een aanvulling te zijn op een stijlvol buitenleven, met een uitstraling die zowel uitnodigend als indrukwekkend is.


Wij maken buitenruimtes

Fògher belichaamt een product dat voortdurend enthousiasme en verbazing opwekt, betoverend door zijn minimalistische ontwerp en daarin een technologische poëzie verbergt die de zintuigen in vervoering brengt en de verbeelding voedt van de momenten die eromheen kunnen worden gebouwd: momenten die verder gaan dan een simpele zondagse barbecue met vrienden, maar die een nieuwe dagelijkse dimensie vertegenwoordigen en de grenzen tussen binnen- en buitenruimtes vervagen.

Uitgebreide en gedetailleerde product informatie vindt u op de website van Fògher, link naar site

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners