vsmcbv footer terra

OFFICINA: Bellavita

Maximale uitdrukking van zijn Italiaanse naam, Bellavita is een uitnodiging om te genieten van het leven en koken in de buitenlucht.  

Bellavita, wordt altijd samengesteld uit modules en afgedekt door een werkblad uit één stuk. Het ontwerp is modern, mede dankzij de horizontale esthetische band die over de gehele lengte van de keuken loopt en de ingebouwde BBQ verbergt. Dit ontwerp geeft Bellavita een compacte uitstraling met strakke lijnen.

Bellavita - Outdoor keuken

De matzwarte fronten, afgewerkt met een speciale coating voor gebruik buiten, zijn aan de binnenkant voorzien van een rubberen pakking wat de basis waterdicht maakt voor alle weersinvloeden.

Het werkblad en zijkanten zijn gemaakt van 5 mm dik AISI 316L roestvrij staal om bestand te zijn tegen de verschillende weersinvloeden. De spoelbak, voorzien van een lift keukenkraan, en het accessoire kanaal wordt ingelast om één geheel van kwaliteit en design te hebben.

Als optie kunnen het werkblad en zijkanten van de Bellavita buitenkeuken geleverd worden in Italiaans Marazzi keramiek van 12 mm dikte.

Om de buitenkeuken te personaliseren kunnen de fronten van dit model ook in verschillende kleuren geleverd worden.

Bellavita - Made in Italy

Bellavita is leverbaar in vier verschillende maten: 180 cm, 240 cm en 300 cm, deze zijn standaard voorzien van een 80 cm brede Fulgor gas grill met uitzondering van de 120 cm brede uitvoering deze is uitgevoerd met een 60 cm brede Fulgor gas grill.

Om de ervaring van het buiten koken en entertainen van vrienden nog completer te maken, kunnen de modellen van 240 cm en 300 cm breed, optioneel worden uitgevoerd met een wijn / koelkast en zelfs een ijsblokjes machine.

Gedetailleerde informatie over hoe de buitenkeuken kan worden samengesteld vindt u in de Esistyle catalogus onder downloads.

vsmcbv footer terra

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners