vsmcbv header levante

Officina: Levante

Wij vertalen uw ideeën in staal. Het is aan u om ons te vertellen over het hoe en wat. Wij vervaardigen uw projecten. Wij bieden u alles wat met roestvrij staal kan worden gemaakt, dit transformerend in bijvoorbeeld werkbladen, keukenfronten, achterwanden, spoelbakken en accessoire kanalen, voor gebruik binnen of buiten. Wij zijn ons terdege bewust van de vele voordelen van staal, zowel binnenshuis - waar het stijlvol is - als buitenshuis, waar het niet wordt beïnvloed door het weer. Ons roestvrij staal wordt innovatief verwerkt met de nieuwste technologieën. 

Levante is het maatwerk programma

Van concept tot realisatie heeft Officina vijf effectieve, beproefde stappen opgesteld om elke klant een rvs keuken op maat te bieden. Naar ontworpen concept wordt een haalbaarheid en materiaal onderzoek gedaan, in overleg met de opdrachtgever, worden de details besproken en uitgekristalliseerd, hierna volgt het definitieve ontwerp en na akkoord zal het ontwerp geproduceerd worden.

Onze specialisatie omvat de hele keukenwereld, met levering van losse maatwerkstukken of een complete rvs keuken op maat, waarbij interactie in elke stap van het project wordt toegepast.

En als uw wensen niet de hele ruimte omvatten, stelt Esistyle haar ervaring ter beschikking om het interieur te vervolledigen met de elegantie van roestvrij staal. En we stoppen dezelfde passie in zelfs maar één werkblad, één front of één ander onderdeel dat uw project nodig heeft...

Officina stelt geen grenzen aan uw creativiteit

Wij vervaardigen unieke roestvrij stalen producten dankzij ervaring en expertise en een professioneel team dat in staat is om van elk concept een geïndustrialiseerde realiteit te maken. Officina powered by Esistyle verwerkt “speciaal staal” speciaal voor keukens al dan niet gecombineerd met keramiek of hoogwaardig hout, voor binnen of buiten gebruik.

Ons gamma bestaat uit roestvrij stalen werkbladen, complete kookeilanden, aanpasbare modulaire keuken units, rvs ontwerpen in allerlei vormen en maten al dan niet voorzien van speciale afwerkingen en borstelingen. Officina stelt geen grenzen aan uw creativiteit, voor losse meubelstukken en voor complete keukens met inbouwapparatuur.

Gedetailleerde informatie over de maatwerk keukens en mogelijkheden vindt u in de Esistyle catalogus onder downloads.

vsmcbv footer terra

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners