vsmcbv-home-headerv2-esistyle1 vsmcbv-home-headerv2-esistyle2 vsmcbv-home-headerv2-fogher1 vsmcbv-home-headerv2-fogher2 vsmcbv-home-headerv2-vittinox

Geboren vanuit mijn passie voor Italiaans design, vertegenwoordig ik diverse Italiaanse producenten die gespecialiseerd zijn in de verwerking van roestvrij staal, elk met hun eigen unieke vakkennis en uitstraling.

Onze specialisatie ligt in het ontwerpen, produceren en adviseren van op maat gemaakte roestvrijstalen keukenconcepten, geschikt voor gebruik in binnen- als buitenomgevingen.

Officina, powered by Esistyle, is de toonaangevende naam op het gebied van high fashion buitenkeukens. Zij bieden een reeks compacte buitenkeukens met alle voorzieningen en modulaire buitenkeuken modules, vervaardigd uit het hoogwaardige roestvrijstaal AISI 316L. Dit staal is uiterst geschikt voor gebruik buitenhuis en maritieme sector en dan met name de luxe jachtbouw.

Vittinox, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van roestvrij staal, met een focus op het vervaardigen van roestvrijstalen keukenelementen. Van idee tot levering - van tekening tot eindproduct – Vittinox modelleert roestvrij staal volgens een reeks processen, met de grootst mogelijke aandacht voor detail. Onze kracht ligt in het op maat maken van roestvrijstalen producten, die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Ik werk graag samen met architecten, tuinarchitecten, ontwerpers, designers, interieurontwerpers en specialisten in buitenkeukens. Onze roestvrijstalen designproducten sluiten naadloos aan bij de ontwerpen van deze creatieve professionals.

Heeft u als professional een idee of project waarbij onze buitenkeukens, indoor keukens of RVS-werkbladen kunnen worden toegepast? Ik geef graag advies en ondersteuning bij de realisatie hiervan. U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier. 


Zorgvuldig checken van maten.

Ultra modern machinepark.

Vakkundige medewerkers.

Wij geven om het milieu.

Over ons

VSMC BV vertegenwoordigt als distributeur een aantal door ons zorgvuldig geselecteerde Italiaanse producenten van outdoor en indoor keukens en op maat vervaardigde roestvrij stalen design producten.

Met een gepassioneerde benadering richten wij ons op diverse luxe keukeninterieurs en buitenprojecten, waarbij samenwerking met zorgvuldig gekozen partners en klanten centraal staat.

Wij werken nauw samen met vakmensen om ervoor te zorgen dat de ontwerpen tot in de kleinste details gerealiseerd worden. Dit alles om te komen tot een geslaagd project.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners