De partners van VSMC BV snappen waar u als klant naar op zoek bent. Correcte levering en betrouwbare montage zodat uw waardevolle investering alle aandacht krijgt die het verdient. VSMC BV blijft werken aan de modernste technieken en designs die het verblijf in de keuken veraangenamen. Ook de partners van VSMC BV weten dat als geen ander.

 

Transport en distributie

 

Het transportbedrijf Vonk en Co verzorgt de opslag en distributie van Falmec afzuigkappen voor VSMC BV. Vanuit hun warehouse in Tiel worden de producten dagelijks gedistribueerd in Nederland, België en Luxemburg.

Dit familiebedrijf, dat is opgericht in 1947 door E.N.H Vonk, staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring op het gebied van transport en logistiek. Met gemotiveerd personeel en een wagenpark dat ruim voldoet aan de eisen van deze tijd verzorgen wij het vervoer van o.a. witgoedproducten, fornuizen en afzuigkappen.

vonkenco website

Vonk en Co

Het Eek 3

4004 LM Tiel

tel. nr. +31 (0) 344 60 91 00

 

Service en reparatie

 

Service Control B.V. is een onderneming, die importeurs en winkelketens ondersteunt met het herstellen van huishoudelektronica. Service Control B.V. beschikt over een uniek “transparant” serviceplatform, waarbij zij ervoor zorg dragen dat de opdracht en de afspraak van de monteur en eindgebruiker snel gerealiseerd worden. Wij werken met ruim vijftig betrouwbare en vakkundige zelfstandige monteurs die landelijk opereren.

 

servicecontrol website

 

 

Service Control B.V.

Werkmansbeemd 41

4907 EW Oosterhout

tel. nr. +31 (0) 162 45 32 32